Ολοκληρωμένες νομικές
υπηρεσίες με αίσθημα ευθύνης

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΡΟΧΑΙΩΝ
ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

Ηθική δικαίωση και πλήρη οικονομική αποζημίωση

Τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν μια πολύ δυσάρεστη και ξαφνική κατάσταση, η οποία απαιτεί την εκπροσώπηση από δικηγόρους με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, τόσο για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων σας όσο και για τη ρύθμιση όλων των υποχρεώσεων που προκύπτουν.

 

Ένα τροχαίο ατύχημα μπορεί να συμβεί στον καθένα μας και να αλλάξει όλη μας τη ζωή με μεγάλες επιπτώσεις στην καθημερινότητά μας. Δουλειά μας, στο νομικό γραφείο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ είναι να μειώσουμε ή ακόμα και να εξαλείψουμε τις αρνητικές οικονομικές και νομικές του επιπτώσεις.

Δεσμευόμαστε να διεκδικήσουμε δυναμικά την πλήρη αποκατάσταση κάθε ζημίας από τροχαία και εργατικά ατυχήματα, με δικαστικό ή εξωδικαστικό τρόπο, για την απόδοση δίκαιης αποζημίωσης. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως έχουμε χειριστεί με συνέπεια και επιτυχία μερικά από τα σοβαρότερα τροχαία και εργατικά δυστυχήματα που συνέβησαν στη Ρόδο και στα νησιά της Δωδεκανήσου.

 

Ο χειρισμός της κάθε υπόθεσης, κυρίως στις μικρές κοινωνίες προϋποθέτει να γνωρίζεις καλά την περιοχή, τους δρόμους, τους πραγματογνώμονες, τα πρόσωπα και τα συμφέροντα. Η πολυετή μας εμπειρία και το πλήθος των υποθέσεων που έχουμε φέρει εις πέρας με επιτυχία αποτελούν εγγύηση για την ηθική σας δικαίωση και την πλήρη οικονομική σας αποζημίωση.