Ολοκληρωμένες νομικές
υπηρεσίες με αίσθημα ευθύνης

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Με εφόδιο τη γνώση, την πείρα και το ήθος μας

Οι δικηγόροι του νομικού γραφείου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ διασφαλίζουν την αποτελεσματική εκπροσώπησή σας για αδικήματα ποινικού δικαίου και ναρκωτικών σε όλες τις βαθμίδες των Ποινικών Ακροατηρίων.

Αναλυτικότερα, το ποινικό δίκαιο, είναι ένα σύστημα νόμων που αφορά την τιμωρία για όσους διαπράττουν εγκλήματα. Οι τιμωρίες ποικίλλουν ανάλογα με τη σοβαρότητα του αδικήματος - από απλό πρόστιμο (π.χ. για παραβίαση του Κώδικα οδικής κυκλοφορίας) έως ισόβια κάθειρξη (π.χ. για ανθρωποκτονία από πρόθεση).

 

Προκειμένου να κριθεί ένοχος κάποιος, θα πρέπει να ξεκινήσει η ποινική δίωξη εναντίον του και τελικά τα αποδεικτικά στοιχεία που τίθενται υπόψη του αρμοδίου δικαστηρίου, θα πρέπει να επαρκούν, ώστε να οδηγήσουν σε μία καταδικαστική απόφαση.

 

Οι δικηγόροι μας με εφόδιο τη γνώση, την πείρα και το ήθος, επιλέγουν πάντα, τον καλύτερο τρόπο υπεράσπισης των πελατών.

 

Ειδικότερα, στις υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών επειδή οι ποινές που προβλέπονται από το νόμο είναι μεγάλες και μία λάθος λέξη αρκεί για να οδηγήσει σε δυσεπίλυτα προβλήματα, η παρέμβασή μας θα πρέπει να είναι άμεση και ταχύτατη.

 

Δηλαδή από την πρώτη στιγμή που ο κατηγορούμενος κρατείται από τις αρμόδιες αρχές η ομάδα μας θα πρέπει να βρεθεί δίπλα του, ούτως ώστε να τον συμβουλέψει και να τον καθοδηγήσει σε κάθε στάδιο της διαδικασίας με ειλικρίνεια και κατανόηση.

 

Στο δικηγορικό γραφείο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ γνωρίζουμε πολύ καλά την τοπική κοινωνία της Ρόδου, τη νομοθεσία και έχουμε την εμπειρία από αντίστοιχες μεγάλες υποθέσεις ποινικού δικαίου και ναρκωτικών.